کسب رتبه در مجله‌ي بين المللي REM

مقاله‌ي دكتر مرتضي اصانلو، استاد تمام دانشكده مهندسي معدن و متالورژي دانشگاه صنعتي اميركبير، در بين 100 مقاله‌ي پربازديد در طي سه ساله‌ي اخير در مجله‌ي بين‌المللي REM ، رتبه‌ي دوم را كسب کرد.

مجله (REM - International Engineering Journal)، یکی از اولین مجلات فنی در آمریکای جنوبی در رشته مهندسی معدن و متالورژی می‌باشد. این مجله از سال 1936 میلادی در حال چاپ مقالات در زمینه‌های مهندسی معدن، عمران، زمین شناسی، مواد و متالورژی، مکانیک و انرژی است. این ژورنال از سال 2014 در لیست ژورنال‌های نمایه شده توسط web of science قرار گرفته است.

مقاله جناب آقای دکتر مرتضی اصانلو (عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی معدن و متالورژی دانشگاه صنعتی امیرکبیر) به همراه جناب آقای دکتر مهدی رحمان‌پور (دانش آموخته دوره دکتری دانشکده مهندسی معدن دانشگاه صنعتی امیرکبیر) با عنوان (Optimizing short-term production plan using a portfolio optimization model) که در ژانویه سال 2017 به چاپ رسیده، به عنوان دومین مقاله در بین 100 مقاله پربازدید این مجله از فوریه 2014 تا فوریه 2017 انتخاب شده است. لازم به ذكر است كه مقاله‌ي گفته شده در ژانويه 2017 منتشر شده است.

این رتبه بندی توسط این ژورنال در تارنمای زیر قابل مشاهده است.

ارسال کننده خبر: مهندسي معدن و متالورژي و نفت| | تاريخ: ۱۳۹۵/۱۲/۰۴